Tänään juhlittiin isän synttäreitä. Järjestimme seurakunnassa kahvituksen koko perheen voimin ja hyvin selvittiin Pikkusiskoni oli auttamassa kakkujen täyttämisessä, kiitos avusta  Teimme 6 kpl levykakkuja ja yhden pienen gluteenittoman. Kuvista tuli aika tummia, joten vaalensin niitä vähän ja peitin isän nimen kakkujen päällä.

Kaikissa kakuissa vaalea sokerikakkupohja, isot kakut 15 kananmunan pohjia. Välissä tuttua, turvallista ja ah, niin herkullista mansikkahillon ja survottujen punaisten (tais siellä olla vähän valkoistakin seassa...) viinimarjojen sekoitusta. Marjojen kaveriksi tein Flora Vispistä ja Vanillasta vaahdon, jonka sekaan laitoin vanilliinikreemiä. Kostukkeena 7Up.

Pursotus tomusokerilla makeutettua Flora Vispiä. Spritsaukset Fazerin taloussuklaata, jotka muuten meni päin seiniä...osa koukeroista meni väärään suuntaan. Tuon pienen silmukan pitäis osoittaa ulospäin . Katselin siinä tehdessä, että näyttää vähän oudolta. Vilkuilin mun mallipaperia ja jatkoin tekemistä, kun totesin, että näin sen pitää mennä...Mitäs tästä opimme??! Olis ehkä kannattanut piirtää sille paperille VAIN yksi kuvio, eli se mihin päädyin, EIKÄ ottaa mukaan sitä, johon olin kokeillut kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja eri suuntiin Mokan huomasin vasta kotona, kun latasin kuvia koneelle  Nyt tuo keskusta näytti tosi täyteen ahdetulta, mutta minkäs sille enää voi. Pääasia, että kakku maistui hyvältä 

Tässä vielä lähemmin yhdestä koristekimpusta. Kaikista tuli vähän erilaisia, eikä ollutkaan tarkoitus tehdä identtisiä.

Gluteeniton kakku, joka tehtiin yhdestä 5 kananmunan levypohjasta.

Hyvää synttäriä rakkaalle isälle, papalle ja appiukolle