Ajattelin vihdoin kokeilla suklaalla pritsausta. Suklaa on tuttuakin tutumpi syötynä, mutten ole koskaan tehnyt siitä koristeita. Tuon valkosuklaa-juustokakun päällä olevien perhosten lisäksi tein vielä nämä.

1717481.jpg

Kerran aiemmin tein pikeeristä kruunun ja se onnistui ihan ok. Nyt kokeilin samaa suklaasta ja se onnistui...no onnistui niin, ettei hajonnut käsiin. Mulla taisi olla liian pieni reikä pussissa, kun pursotettaessa suklaa meni vähän minne tahtoi. Ja sitten kun vihdoin sain kruunun pursotettua, tölväsin vielä pikku kätöseni kruunun kärkeen...Laitoin kruunun hetkeksi jääkaappiin ennenkuin teippasin leivinpaperin pullon ympärille. Mutta sainpahan tuntumaa suklaan pursotukseen. Se on täysin erilaista pursottaa kun pikeeri. Harjoitus tekee tässäkin mestarin.

1717482.jpg

Lopusta suklaasta tein näitä ihan peruspursotuksia, ne onnistu ihan hyvin. Kirjotustakin harjoittelin, mikä on muuten yllättävän vaikeeta, mutta niitä ei kehtaa täällä näyttää. Täytyy varmaan kehittää joku kakku näiden onnistuneiden pritsausten alle, etteivät happane kaappiin ;)