Seurakunnassamme vietettiin isänpäiväjuhlaa ja pitäähän isänpäivänä kakkukahvit tarjota . Mites se menee...kaksi kärpästä yhdellä iskulla, joten nämä oli myös uuden nuorisopastorin tulokahvit.

Juhlaan tein 5 levykakkua, kussakin kakussa 12 kananmunan vaalea pohja. Väleissä mansikkahillon ja punaisen viinimarjasurvoksen sekoitus sekä kermavaahto+vaniljarahka+vaniljakreemi sekoitus. Makeutin vanilja- ja normisokerilla sopivaksi. Kostutus 7Uppia...taas...mut se vaan on hyvää. Tuo pieni pyöreä kakku on gluteeniton. Siihen käytin Semperin hienoa jauhoseosta, en tykkää pelkistä perunajauhoista tehdystä pohjasta...

Pursotukset on Valion Hyla Vispiä ja maitorahkaa. Nyt käytin täytteeseen Flora Vispiä ja sen vaahtoutumisen kanssa ei ollut ongelmia, liekö tehtaan vika korjattu. Taidan siirtyä takaisin Floran Vispin käyttöön pursotuksissa, sillä tästä Valion Vispistä tulee aika keltaista vaahtoa, kun taas Florasta tulee kauniin valkoinen.

Koristeet on sokerimassaa. Kokeilin spritsata suklaakiehkuroita kakun pintaan, mutta ne ei jotenkin istuneet, joten otin ne pois...onneksi kokeilin vaan yhteen kakkuun . Halusin kuitenkin kakkuihin talviset värit. Kukat tein liljamuoteilla ja heteet...vai mitkä ne nyt oli...on riisinuudelia, joiden päät käytin sulassa suklaassa. Riisinuudelit on kiinniteltty pikeeritöräykseen. En sen kummemmin alkanut muotoilla liljoja, kun aikaa ei liiemmin ollut. Elävoitin kukkia hopeatomulla. Lehdet maalasin hopeanvärisellä elintarvikemaalilla.

Näiden kakkujen ylijääneistä pohjaroippeista ja täytteistä tehtiin Pappilan hätävaraa, siihen lisäsin valkosuklaalastuja sekaan...aika hyvää .