5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl maustamatonta jogurttia
3 munaa
Kuorrute: (tein puolikkaan satsin)
100 g voita
200 g Fazerin Sinistä
Geishavaahto:
2 dl kuohukermaa
50-100 g Geisha-raastetta (maun mukaan)
Sulata voi ja sekoittele paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.
Kuorrutus:
Sulata voita mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.
Tarjoa kakku Geisha-vaahdon kanssa:
Pakasta Geisha-suklaa ja raasta se muruksi. Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja sekoita se Geisha-murun kanssa.