Tein aiemmin tällä viikolla tyttären synttärikakkuun pikeeristä kruunun...tai kaksi ihan siltä varalta, että toinen hajoaa. Tein pikeerin yhdestä kananmunan valkuaisesta ja värjäsin aavistuksen vaaleanpunaiseksi. Tomusokeria meni vähän reilu puolikas paketti ja sitruunamehua 5 tippaa. Määrästä olisi voinut tehdä vielä enemmänkin kruunuja. Pursotin kruunut Städterin pyöreällä 3 mm tyllalla.  Käsi tahtoi vähän täristä, mutta mun mielestä tuli ihan hyvät ensikertalaisen kruunuiksi. Taimmaiseen kruunuun töpöttelin vähän norsunluunvalkoista kimallejauhetta. Tuon etualalla olevan kruunun tein ekana ja siitä tulikin huonompi, kun tekniikka oli vähän hakusassa. Kruunun malli Ullan kirjasta.

1644964.jpg

Harjoittelin jämistä pikeeriruusuja, mutta ruusut ei pysyneet muodossaan, pikeeri olisi saanut olla vähän tymäkämpää niihin. Vielä tarvii harjoitusta ja paljon ;) Pursotin ruusut Wiltonin vasenkätisille tarkoitetulla ruusutyllalla.

1645015.jpg

Päivitän lisää illemmalla....