Vaikka blogiin ei olekaan ilmestynyt kovin tiuhaan tahtiin tuotoksia, niin toimettomana ei silti ole ollut. Enpä ole jaksanut ottaa kuvia jokaisesta leipomastani sämpylästä jne. Tosin makean saralla olen tietoisesti vähentänyt kotiin leipomista, mulla on pieni painonpudotusprojekti käynnissä Vappumunkitkin piti tehdä, mutta äiti ehti ensin ja sain niitä sopivan määrän kotiin. Eipä jäänyt mupellettavia kiusauksia kaappiin yhtään 

 

Mutta asiaan: Miljan 6 v. synttäreitä vietettiin kahdessa erässä ja niihin kinkereihin tein kakut. Tähän ex-tempore kakkuun sain vapaat kädet.

Aika mielikuvitukston kakku tuli lopulta, kiitos Flora Vispin, joka ei ole tähän mennessä pettänyt kertaakaan. Suunnitelma oli pursotella Vispistä ruusuja ja lehtiä, mutta mitenkäs pursottelet, kun vaahto on kaikkea muuta kuin kevyt ja kuohkea. Jo lirutellessani vispiä kulhoon, koostumus oli jotenkin outo. Se ei ollut pilaantunutta, sen olis haju paljastanut. Vaahdosta tuli liukasta ja raskasta kun mikä Yritin sillä pursotella kakun päälle kiehkuraa, mutta jouduin kaapimaan koko keksinnön pois! Ei puhettakaan, että ruusut olis pysyneet kasassa! Vispasin vielä yhden purkin ja taas sama juttu. Siihen hätään ei ollut mitään muutakaan kaapissa, joten tällainen töpö lopputulos tuli, kun aikakin alkoi tulla vastaan  Kaapissa oli punaista Candy meltsiä, sillä spritsasin kakun pintaan sankarin nimen ja iän.Vispin värjäsin Wiltonin vaaleanpunaisella pastavärillä.

Onneksi sentään sisus pelasti jotain, maku sai kehuja. Vaalea kakkupohja sai kostukkeekseen 7Upin, täytteeksi maitosuklaamoussen (sulatettu suklaa-tuorejuusto-kermavaahto) ja sen kaveriksi vielä raapaisu Lemon curdia.