Isänpäiväkakkuun tuli toisena täytteenä Valion valmiista sitruunarahkasta tehty täyte. Kuten lakritsimoussesta, tästäkin määrästä tuli yksi paksu täytekerros halkaisijaltaan 28 cm vuokaan. En halunut tähän kakkuun vahvaa rahkan makua lakritsin kaveriksi, joten taitoin sen makua vaniljakastikkeella. Sitä ei tarvitse sen kummemmin vaahdotella erikseen, lisäsin sen joukkoon suoraan purkista, kun olin lisännyt sitruunarahkan kermavaahdon sekaan.



1 prk FloraVispiä
1 prk Valion sitruunarahkaa
2-3 rkl sitruunamehua
2-3 rkl tomusokeria
(n. 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta)
3 liivatelehteä

Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sitruunarahka (ja vaniljakastike) hyvin sekoittaen. Lisää sitruunamehua oman maun mukaan. Maistele ja mausta tomusokerilla :) Kiehauta tilkka vettä ja sulata siihen kylmässä vedessä n. 5 minuuttia lionneet liivatelehtet. Lisää liivate ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen.