Naapurimme pienen suloisen tytön ristiäisiä vietettiin eilen sunnuntaina ja sinne tein tällaisen kakun :)

1947317.jpg

Olen jo pitkään halunnut tehdä kerroskakun ja nyt sain siihen mahdollisuuden. Sain aika vapaat kädet toteuttaa kakun ja tytön äiti kysyi olisko jotain mitä en ole koskaan aiemmin tehnyt ja mitä haluaisin kokeilla :) Pikeeriruusut Eben hyvällä uudella ohjeella täällä on olleet myös kokeiltavien listalla jo jonkin aikaa. Marsipaanivauvaa ehdin jo hetken miettiä, mutta sellaista ei haluttu, joten tällainen oli lopputulos.

1947324.jpg

Kakussa 7 munan ja 3 munan tummat kakkupohjat. Leikkasin pohjat kolmeen osaan ja kostutin sitruunavedellä. Välissä mansikkamousse. Kuorrutuksena toivottu kermavaahto (flora vispiä), koristeena pikeeriruusut ja -lehdet, joissa paaaaaljon pearlsprayta ;) Kakun päälle haluttiin tytön tuleva nimi, nimikyltti sokerimassaa ja pinta tomutettu hopealla. Muutama suklaaperhonenkin liiteli kakun päälle :)

1947328.jpg

Tästä kuvasta näkee tuon pursotuksen paremmin. Käytin pientä tähtikierretyllaa. Ja olipa muuten aika tymäkkää tuo Eben pikeeri pursottaa. Käsi oli pari päivää hellänä pursottamisesta. Onneksi käytin kankaista pursotuspussia, kertakäyttöiset olisi hajonneet jo moneen kertaan siinä savotassa :D

Kliivia, tytön kummitäti, oli tehnyt samoihin juhliin muita tarjottavia ja tämä kakku on myös hänen blogissaan, käykäähän katsomassa herkuista notkuvia pöytiä :)

Onnea Sonja Katariinalle !