2 dl vettä
25 g hiivaa
2 dl vehnäjauhoja (ehkä, laitoin näppituntumalla)
2 dl rouheisia sämpyläjauhoja ( - " - )
4 rkl ruokaöljyä
0,5 - 1 tl suolaa
Tämä on kuin pullataikinaa tekisi: murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää loput ainekset joukkoon. Taikinasta ei saa tulla liian kovaa, jottei se ole liian sitkeä kaulittava. Kohota taikinaa ennen kaulitsemista.
Täytteenä käytin paseerattua tomaattia, kinkkusuikaleita, ananasta, oreganoa, auraa ja juustoraastetta päälle. Alunperin idea oli, että olisin kohottanut taikinaa vielä vähän pellillä, mutta ensinnäkin kinkku oli vielä aika jäistä ja siksi vetistä, kun en ottanut pakettia pakastimesta sulamaan tarpeeksi aikaisin, joten ei taikina olisi mihinkään edes kohonnut ja toiseksi kello oli jo aika paljon...
Paistoin 225 astetta n. 20 minuuttia. Eipä näitäkään ole enää montaa jäljellä :)