Appelsiinimousse pääsi tämän kakun väliin. Tämä täyte sopii täydellisesti suklaakakkuun Kieli ulkona Alkuperäinen ohje Katrilta, muutin ohjetta vähän. Oikeasti tähän ei tarvitse tuota ranskankermaa, lisäsin sen tähän täytteeseen, kun oli päiväys tulossa vastaan. Mutta ei silti, täytteestä tuli ihanan pehmeää. Ja tottahan tuon koko tuorejuuston määrän saa silti lisätä täytteeseen, ei varmasti tule pahaa Silmänisku Tästä määrästä riittää 26-28 cm vuokaan.

1 prk Flora Vispiä
100g appelsiinituorejuustoa (tai 200 g jos jätät ranskankerman pois)
1 prk ranskankermaa
1 prk säilykemandariineja
4 liivatelehteä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Valuta mandariineista liemi pois, soseuta ne sauvasekoittimella ja lisää joukkoon. Kuumenna tilkka vettä ja liota n. 5 minuuttia kylmässä vedessä pehmenneet liivatteet siihen. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.