Äitienpäivä alkoi ihanasti vuoteeseen tarjotulla aamiaisella. Neiti 5 v. päätti, että äiti saa aamupalaksi prinsessamukista maitoa sekä voidellun ruisleivän Hän sai myös kunnian tehdä tänä vuonna äitienpäiväkakun Minä tein ainoastaan pohjan (yön pimeinä tunteita) ja autoin täytteen tekemisessä. Neiti itse päätti, että väliin laitetaan suklaata. Kostukkeena käytettiin 7Upia. Hyvän lisän antoi mummon pakastimesta saadut mansikat, joita laitoin pieniksi sattumiksi suklaatäytteen pinnalle kakkua täytettäessä, jotta eräät meistä (=rakas aviomieheni) voivat kaivaa ne sieltä pois...on kuulemma tämän elämän kiintiö mansikoita jo täys Ja niin hyvää kun mansikka onkin!

Joka tapauksessa neiti 5 v. on halunnut jo pitkään maalata elintarvikeväreillä, aina on sitä kysellyt, kun olen muille jotain maalaillut. Ja nyt laitettiin lupaus täytäntöön. Annoin vieressä ohjeita, kun hän maalasi. Ja täytyy sanoa, että enpä muista että olisin vähään aikaan nähnyt neitiä niin keskittyneenä Kuvasta tuli ihana, hän suunnitteli kaiken itse, tekstiä myöten

Kuvassa on Prinsessa Ruusunen, "laboratorionoutaja" ja kukkapalkinto Maalaukseen käytettiin Wiltonin pastavärejä.

Pursotukset hoidettiin niin, että minä puristin pussin päästä ja neiti 5 v. ohjasi pussin kulkua. Aikas hyvä yhteistyön tulos! Pikku-kondiittori itse ripotteli strösselin ja voitte uskoa, että niitä aseteltiin huolella kakun reunoille Pikku-isäntä 2 v. avitti hommaa syömällä pelkkää strösseliä ja huutelemalla silmät suurella KAAKKUU Se oli myös todella hyvää!


Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille !