Tein isänpäiväkakun halkaisijaltaan 28 cm vuokaan ja tästä määrästä tuli yksi paksu täytekerros (vähän jäi yli). Pienempään vuokaan (esim. 22-24 cm) tästä määrästä riittää varmasti kahteen väliin vähän ohuempi kerros.

2058270.jpg

1 prk Flora Vispiä
1 prk Mascarpone juustoa
lakritsikastiketta maun mukaan (tähän käytin vajaa 2 dl)
3 liivatelehteä
(turkinpippuri crushia oman maun mukaan)

Vaahdota kerma. Lisää Mascarpone ja lakritsikastike joukkoon hyvin sekoittaen. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja sulata siihen n. 5 minuuttia kylmässä vedessä lionneet liivatteet. Kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan hyvin sekoittaen.

Jos haluat, sekaan voi lisätä turkinpippuri crushia ennen liivatteen lisäämistä. Tähän kakkuun en sitä lisännyt, koska meillä kakku olisi jäänyt lapsilta syömättä.