Tein mummoni muistotilaisuuteen tuleviin kakkuihin koristeita sokerimassan ja marsipaanin/kaulintamassan yhdistelmästä. Kuvat otettu kauniisti kuljetuslaatikoissaan...

Tein liljoja, joihin otin oppia Sofiellalta. Heteet on ohutta riisinuudelia, joiden päät kastoin suklaasulaan. Laitoin 4 hedettä/kukka. Tomutin Orchid Whitella ja lisäsin kiiltoa helmiäistomulla, se vaan ei näy kuvista.

Liljoihin tein lehdet Oetkerin vihreästä marsipaanista, johon lisäsin valkoista sokerimassaa. Sekoitin muutamaa vihreän sävyistä tomuväriä, myös kimalletta ja tomusokeria ja sillä yritin elävoittää lehden pintaa.

Violetit neilikat tein kaulintamassasta. Muotteja mulla ei ole, joten tein neilikat pitkästä ohueksi kaulitusta pätkästä, jonka toisen reunan ohensin vielä pallopäätyökalulla (vai mikä se nyt oli...), rikoin reunan röpelöiseksi marsipaaniveitsellä ja rypytin kukaksi. Nämä kuivui viikossa sopivaksi tomuttamiseen, jonka tein vaalean lilalla.