Tässä tupareiden/synttäreiden toinen kakku.

1794147.jpg

Kakkupohja 7 kananmunan tumma kakkupohja, jonka leikkasin kolmeen osaan ja kostutin vaniljamaidolla. Välissä pätkismousse. Muotoilin kakkupohjan veitsellä pään muotoiseksi. Päällä värjättyä ja maalattua marsipaania, seitit tummaa suklaata. Viivat olis voinu olla vähän suorempia ja siistimpiä... Vaikka kakku ei ollut jääkaapissa kuvun alla, marsipaani oli alkanut hikoilla kakun päällä, liekö sitten nihkeä sää vaikuttanut siihen. No, eipähän tarvinut laittaa päälle helmiäistä ;)
Marsipaanin alla James Martinin sokericreme eli saman verran suolatonta voita ja tomusokeria. Kiitos vaan Katrille erittäin hyvästä vinkistä :) Tätä cremeä oli ilo levittää kakun päälle. Tähän kakkuun käytin 200 g kumpaakin, mutta vähän vähempi olisi riittänyt. Kaappiin jäi sopivasti yli, että voin testata cremeä ruusujen pursotteluun. Koostumuksesta jäi sellainen näppituntuma, että ruusuihin sen pitäisi olla aavistuksen tymäkämpää.  

Siskoni antoi meille kakkua juhlien jälkeen kotiin. Ajattelimme kutsua jonkun naapurustosta kakkukahville, mutta voiko tämän näköistä kakkua enää tarjota...

1794688.jpg

Neiti 4 v. oli omatoimisesti käynyt ottamassa kakun kuvun alta ja istui pöydän päällä antaumuksella syömässä marsipaania... Ei sitten kutsuttu ketään kylään...