Paloautokakussa oli täytteenä Mariannemousse ja se sai paljon kehuja. Kerrankin pääsin itse maistelemaan kakkua ja täytyy sanoa, että nappisuoritus Cool Täytteestä tulee aika tymäkkää ilman liivatettakin, mutta jos kakusta tulee korkeampi kuin normaalisti, teet muotokakkua tai et käytä kakun kasaamisessa kakkuvuokaa/reunaa apuna, kannattaa liivatteet laittaa, jotta kakku pysyy muodossaan paremmin. Täytteen voi vielä laittaa jääkaappiin hetkeksi ennen kakun täyttämistä. Juuri tuohon paloautokakkuun käytin liivatetta, koska kakkuun tuli 4 kakkupohjakerrosta ja tein pohjista paksummat kun normaalisti.

1 prk Flora Vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

0,5 tai kokonainen pss Marianne-crushia

vaahtoutuvaa suklaakastiketta esim. Pirkka

(3 liivatetta)

 

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää Marianne-crushia ja suklaakastiketta maun mukaan. Anna täytteen makuuntua jääkaapissa. Sulata n. 5 minuuttia kylmässä vedessä lionneet liivatteet tilkkaan kuumaa vettä. Kaada liivate ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen.