Elli on juhlinut 5-kymppisiään nyt oikein urakalla (kuinkahan monta kakkua on leikattu?!). Synttärit olivat jo aikaa sitten, mutta meidän perhetyötiimin kesken synttäreitä juhlittiin toista viikkoa sitten palaverin yhteydessä. Juttu järkättiin sankarille yllärinä

Kakku tuli lopulta tehtyä pikaistuksissa. Mulla oli toinen suunnitelma, johon liittyi tuo liikennemerkki vähän isommassa mittakaavassa muilla höysteillä, mutta tulin kipeeksi, kun sitä piti alkaa valmistelemaan, joten homma kutistui minimiin .

Tässä tuotos: 2 kananmunan (muistaakseni) kaakaolla höystetty kakkupohja. Kostuketta en lisännyt erikseen, kun täytteeksi sipaisin soseutettuja pakastemansikoita Caipirinhamoussen kaveriksi. Mansikoista tuli aika hyvin nestettä. Mousseen laitoin purkin Flora Vispiä (uskalsin taas kokeilla ja nyt ei ollut ongelmia sen kanssa) ja ranskankermaa sekä reilu puoli pussia Caipirinha Drink Mixiä ja lujasti sokeria Silti tuli aika kirpeetä mun makuun, mutta mansikan kanssa se on aika hyvä yhdistelmä Päällä Valion Kevyt Vispiä, jota en kyllä ikinä enää käytä...muistin, että mulla olis ollut kaapissa jotain muuta ...siihen hätään ei ollut aikaa enää lähteä kauppaan. Sankarin nimi Pandan tummaa ja liikennemerkki maalattu edellisenä iltana Wiltonin pastaväreillä kaulintamassalle.

Onko Elli nyt juhlittu tarpeeksi