Parempi myöhään kuin ei silloinkaan...vai miten se oli?! Viimeisestä päivityksestä on hävyttömän pitkä aika Vaikka eipä tässä olla laakereilla levätty. Raksaprojekti on nyt siinä vaiheessa, että odotetaan rakennuslupaa ja seuraavaksi pitäisi valita lämmitysmuoto ja kiintokalustetoimittaja. Välillä olen käynyt töissä tekemässä keikkaa, joten tekemistä on riittänyt ihan kiitettävästi. Eipä ole oikein ollut energiaa päivitellä, kun on illalla (lue:yöllä) vihdoin saanut kaiken ojennukseen. Onpa tässä tullut yksi hääkakkukin koristeltua...Kuvia koko komeudesta mulla ei vielä ole, joten kakku ilmaantuu tänne sitten aikanaan.

Mutta asiaan. Meidän vauva täytti jo kesäkuussa 6 v. ja synttäreitä juhlittiin tietysti asiaan kuuluvalla tavalla Tuleva eskarilainen halusi kakkuunsa Tuhkimon ja sellainen kuva kuuklattiin netin syövereistä. Koko kakusta ei ole kuvaa, sensuroin kaikista pahimman: kerma juoksettui, eikä kakun koristuksesta tullut lähellekään sellainen kuin olin suunnitellut

Kuva on joka tapauksessa maalattu Wiltonin pastaväreillä valkaistulle kaulintamassalle. Pintaan töpöttelin kiiltoa kultatomulla, mutta eipä se kuvasta näy. Täytteestä ei ole tarkkaa muistikuvaa, mutta suklaata ja vaniljaa neiti toivoi väliin.