Kuvan laatu on taas tooosi hyvä...Joka tapauksessa omppukakkua tein sekä muskariin että puistoon jo syyskuun puolella. Omput sain vanhempieni puista ja pitihän niistä jotain leipoa, etteivät hukkaan mene  Ohjeessa olleen mantelirouheen jätin laittamatta.

175 g margariinia

1,5 dl sokeria

3 kananmunaa

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

2 tl kanelia

1 tl inkivääriä

3 dl omenaraastetta

(0,5 dl mantelirouhetta tms.)

 

Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja omenaraaste. Kaada taikina jauhotettuun rengasvuokaan ja paista 175 °C n. 60 min.