Nyt huomio Turun seudulla asuvat! Miehen serkku on juuri avannut oman katsastusaseman Liedossa ja pitäähän avajaisissa luonnollisesti kakkua olla. Mä en kakkua välimatkan takia tee, mutta koristuksien teko kyllä onnistui, tulivat vieläpä hakemaan ne ovelta, kun olivat täällä päin käymässä

Kuvat otettu kauniisti kuljetuslaatikossaan, joka on muuten pizzalaatikko. Soitin paikalliseen Kotipizzaan ja kysyin myyvätkö muutaman laatikon ilman pizzaa ja möiväthän nuo Kakkujen päälle tein kaulintamassasta firman logon, halkaisijaltaan 15 cm. Teksti on pastaväreillä tehty ja tausta tomutettu. Ihan tyytyväinen en ollut tekstiin, jäljentämisessä olis pitänyt painaa vähän kovempaa, jotta olisin saanut tekstistä tarkemman, nyt kaikki kirjaimet ei ole sopusuhdassa keskenään.

Kakuista suunniteltiin suorakaiteen/neliön muotoisia ja kulmiin tulevat ruusut, joihin tehdään paikanpäällä tummasta suklaasta lehdet. Tein muutaman ylimääräisen ruusun mukaan, jos joku sattuis menemään kuljetuksessa rikki. Kananmunakennot on kyllä aika hyvä kuljetukseen, kun jokaisen ruusun pakkaa erikseen folioon. Tomuttelin ruusuihin vielä vähän kullankimallusta, mutta se ei näistä kuvista näy.

Laittakaahan mulle sitten kuva valmiista kakusta