Vanhaa tuotosta. Alkuperäinen ohje tähän löytyy Ruokamaailman sivuilta. Ohjeessa oli pohjaksi valmis piirakkataikina, mutta tein tähän vanhan hyväksi havaitun ja vähän kevyemmän pohjataikinan. Hyvää
 
 
 
 Pohja
 

50 g margariinia
1,5 dl jauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä (en käyttänyt koko määrää)
(oma lisäys: hyppysellinen suolaa)

Täyte

300 g broilerin fileitä
puolikas punainen paprika (tai kokonainen...)
2 ananasrengasta (tai enemmän...)
200 g sinihometuorejuustoa
2 kananmunaa

Valmista pohja sekoittamalla kuivat aineet pehmeään rasvaan. Laita taikina kylmään. Valmista täyte. Paloittele broilerin fileet, paprika ja ananasrenkaat. Voitele piirasvuoka (halkaisija n. 28 cm) ja painele taikina jauhotetuin sormin vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä broilerin, paprikan ja ananaksen palat piiraspohjan päälle. Sekoita tuorejuusto ja kananmunat kulhossa. Kaada kananmuna-tuorejuustoseos pinnalle. Paista 200 °C noin 30 min.