30 000 kävijän raja rikki, jee jee! Kiitos kuuluu teille Blogittelun osalta on ollut hiljaista, täällä on sairastettu ja ehdittiin yks viikonloppureissukin tehdä. Kesälomailu alkaa vasta ens viikolla, toivottavasti pitelee ilmoja ja taudit on sairastettu
Tässä taas arkiston kätköistä, on jäänyt päivittämättä. Ohjeen tähän sain äidiltä, joka on joskus vuosikausia sitten saanut sen jostain. Tämänkin kakun maku vaan paranee vanhetessaan
3 kananmunaa
300 g sokeria
150 g margariinia
1 kkp vettä
300 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Sulata margariini ja anna sen jäähtyä (saat jäähdytettyä lisäämällä kylmää vettä). Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita siihen jäähtynyt vesi-margariiniseos. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Vältä turhaa sekoittelua. Kaada taikina korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 °C n. tunti.