Serkkuni poika pääsi tänään ripille ja äitinsä pyyteli mua tekemään juhliin täytekakun. Ja kyllähän mä tein, kun serkkuni toimitti mulle valmiit kakkupohjat ja mansikat ja lastenvahtikin järjestyi (kiitos Eepi ja äiti Hymy).

1245008743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakkupohjista pitäis kysyä serkulta, mutta vaaleita pohjia olivat Cool Jere toivoi kakkunsa väliin jotain suklaata. Kinuskikissalta löytyi yksinkertainen suklaatäyte (tuorejuusto, kermavaahto, sulatettu suklaa). Jottei ihan suklaaksi menisi, laitoin väliin ohuen kerroksen soseutettuja pakastemansikoita.

1245007959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päälle toivottiin jotain konfirmaatioon kuuluvaa koristetta. Jere on kiinnostunut junista, joten väkersin marsipaanista veturin ja vaunun. Veturiin tein säiliön "hiilille" (vai mitä lie), siihen piti laittaa Turkinpippuri-crushia, mutta sen lisääminen unohtui kiireessä. Junan kyytiin pääsi tietysti Kirjojen Kirja. Myös ruusut ja lehdet on marsipaania. Koristeiden päälle töpöttelin hopeatomua.

Säitten Säätäjä ei ole tänä viikonloppuna suosinut marsipaanin ja kerman kuluttajia: koristeet oli jo valmiiksi pehmeitä vaikka ne ehti kuivua tarpeeksi pitkään ja pursotukset ei menneet ihan nappiin. Tosin tekijän taidotkin voi olla hukassa...mites se laulu menekään..."mikä on kun ei taidot riitä jne..." Osan kermasta värjäsin kaakaojauheella ja siitä piti tulla raitainen pursotus, mutta metsään meni...tai on se paikka paikoin raidallinen Cool No joka tapauksessa kakku meni viimeistä palaa myöten ja oli tykätty, joten kait mä jossain onnistuin!

Onnea ja siunausta Jerelle!