Elli vietti tänään 3 v. synttäreitään ja hänelle lähti tilauksesta tällainen kakku. Ei tarvinne arvata kuka Barbapapan perheestä on tytön suosikki ;)

2198517.jpg

Kokosin kakun kahdesta tummasta 3 ja 4 kananmunan pyöreästä pohjasta. Pohjat kostutin sekamehulla ja täytteenä toiveesta vadelmamousse. Kakun kuorrutin lilaksi värjätyllä marsipaanilla (Wiltonin joulunpunainen ja royal blue, vaalensin valkoisella), jonka alla Jameksen sokericreme kosteussulkuna. Silmät on myös marsipaanista ja Kick-patukasta. Koristeet on sokerimassaa. Kukat (massa värjätty keltaiseksi Wiltonin kullankeltaisella pastalla) ja lopulta tomutettu vähän elävämmän näköiseksi. Helmissä lumenvalkoista kimalletomua. Kiinnitin koristeet syötävällä liimalla.

2198974.jpg

Muotoilin kakun muotoonsa veitsellä. Kropasta otin pienen puolikuun muotoisen palan pois ja siihen sovitin pienemmän pohjan pääksi. Neidin jalaksi (vai mikä lie nyt onkaan?!) meni se leikattu pala ja käsiä sekä kasvoja muotoilin hukkapaloista. Vaihteeksi oli kiva tehdä muotokakkua perinteisen pyöreän sijaan :) Toivottavasti myös maistui synttäriväelle :)

Onnea Ellille !