Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka arvaa mikä tämä on :) Tää on ihan helppo...

2157327.jpg

EDIT: sen vielä voisin vihjata, että liittyy kakkujen koristeluun...

EDITIN EDIT 21.12.08:

Luulin, että tällanen juttu olis jo keksitty, että tän tunnistaa heti. Taisi olla sittenkin liian vaikea juttu. Tässä kuvaa mihin tää on tarkoitettu. Minä ideoin ja rakas mies toteutti :)

2157391.jpg

Huomio kaikki vasurit, miksei oikeakätisetkin ;) Olen siis itse vasenkätinen ja kaikkien mielestä käytän kynää ihan oudosti. Kieltämättä se näyttää hassulta kun paperi on ihan poikittain ja käsi ihan vänkyrällä sillä seurauksella, että sotken aina kaiken kirjoittamani/piirtämäni, jos kynä on vähänkin sellaista leviävää sorttia. Koulussa mulla oli aina tentin jälkeen kämmensyrjä harmaana ja jäljet näkyi paperista. Mun on tosi vaikea tehdä mitään tarkkaa, jos en saa kädelleni tukea.  Aikaisemmat marsipaanimaalaukseni on olleen lähinnä värien testailua tästä syystä.

Muutama viikko sitten sain tästä kuningasidean (tietty tänkin on jo joku tehnyt...). No selvitys miehelle mitä haluan ja hän toteutti. Osat on omasta varastosta, joten hintaa masiinalle ei kertynyt yhtään. Itse tukilauta on vanhasta yläkerran portista, joka hiottiin ja lakattiin kolmeen kertaan. Jalat on verhokiskoa ja mustat tallat verhokiskon päissä kutistesukkaa, joka estää pöydän naarmuuntumisen ja tuen luistamisen.  Tuo laudan toinen pää tulee jalan (verhokiskon) yli siksi, jos tarvii maalata esim. ihan läheltä reunaa.

Tämä on ihan loistava peli! Ei tule vahingossakaan painettua kättä marsipaaniin sillä seurauksella, että siihen tulee painauma tai maalaus sotkeutuu!