Tässä teille suussa sulavan kakun ohje :P Ohjeen olen bongannut jostain netin leivontapalstalta, kun vaan muistais mistä... Tein muuten kakun reseptin mukaan, mutta suklaakuorrutetta tein vain puolikkaan ja silti sitä tuli todella paljon...mikä ei siis missään nimessä ole huono asia ;) Tuota ohjeen vaahtoa en tehnyt ollenkaan, tämä kakku oli kuorrutteen kanssa jo ihan riittävä kaloripommi. Tietysti olis voinut tehdä myös pelkän vaahdon. Minusta kakun maku vaan parani vanhetessaan...tosin sitä vanhenemista ei kauan kestänyt ;)



3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl maustamatonta jogurttia
3 munaa

Kuorrute: (tein puolikkaan satsin)

100 g voita
200 g Fazerin Sinistä

Geishavaahto:

2 dl kuohukermaa
50-100 g Geisha-raastetta (maun mukaan)

Sulata voi ja sekoittele paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.

Kuorrutus:
Sulata voita mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.

Tarjoa kakku Geisha-vaahdon kanssa:
Pakasta Geisha-suklaa ja raasta se muruksi. Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja sekoita se Geisha-murun kanssa.