175 g margariinia
175 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
3 munankeltuaista
1 dl vehnäjauhoja
3 munanvalkuaista
Kuorrutus:
75 g tummaa suklaata
75 g margariinia
3/4 dl tomusokeria
1 munankeltuainen
Pohja: voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan n. 24 cm torttuvuoka (käytin irtopohjavuokaa). Sulata margariini. Lisää suklaapalat sulamaan joukkoon. Lisää sokeri ja munankeltuaiset voimakkaasti vatkaten. Lisää vehnäjauhot. Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto taikinaan. Kaada taikina vuokaan ja paista pohjaa 200 asteessa 30-35 minuuttia. Anna torttupohjan jäähtyä.
Kuorrutus: sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa margariini kevyeksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri. Lisää munankeltuainen ja sekoita tasaiseksi. Sekoita sula suklaa joukkoon. Anna kuorrutteen jäähtyä ennenkuin kaadat sen kylmän torttupohjan päälle. Tarjoile kermavaahdon kera :)
Tarvinneeko tähän enää mitään lisätä ;)