Olkoon nyt vaikka tuon niminen kakku. Mulla oli kaapissa Valion vaahtoutuvaa mokkakermaa, jonka olin ajatellut kokeilla yhdistää valkosuklaakakkuun, niinkun tein mansikkakermalle täällä. Laiskuus iski ja oikaisin mutkat suoriksi: vaahdotin mokkakerman ja vähän jämiä avatusta vispistä vaahdoksi, vatkasin maustamattoman tuorejuuston ja sulatettua Pandan valkosuklaata joukkoon ja lisäsin 5 liivatetta. Kaadoin Digestivepohjan päälle ja hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Koristelin valkosuklaalla.

1808255.jpg

Väri ja maku oli hyvä, ehkä vähän turhan paljon maistui mokka mun makuuni (totuttelen vasta kahvin makuun...). No, eipä se turhaan ole mokkakerman nimellä ;) Valkosuklaa olisi saanut maistua enemmän. Käytin sitä vaan levyllisen, ensi kerralla laitan 1,5 (tai 2...) levyä. Jos kakku olisi saanut hyytyä jääkaapissa esim. yön yli, niin ehkä suklaa olisi maistunut paremmin. Lopun kakun vein miehelle töihin ja hyvin kelpasi siellä kahvipöydässä :)