Naapurin Maxin toiveena oli saada synttäriksi kumivenekakku. Pohjaksi tein uunipellille 3 kakkupohjaa, joista yksi oli 4 munan ja kaksi 6 kananmunan pohjaa. Isommat pohjat halkaisin kahtia. Toisesta halkaistusta pohjasta tein kumiveneen pohjan ja loput levyt kieputin rullalle veneen reunoiksi. Täytteeksi toivottiin jotain missä ei olisi "sattumia", joten päädyin diplomaattikreemiin ja Bonan mango-päärynäsosekiisseliin. Perään toivottiin moottoria. Mallia veneeseen otin jonkun venefirman nettisivuilta. Tällainen oli lopputulos.

1851140.jpg

Päällä harmaaksi värjättyä marsipaania, jonka alla Jameksen sokericreme. Moottorin päällystin mustalla sokericremellä, jonka alle laitoin vielä marsipaanikerroksen. Näin sain moottorin pysymään paremmin kasassa...moottori on siis myös kakkua... ja niitä piti alunperin olla kaksin kappalein... Moottori on kiinnitetty pohjaan cocktailtikuilla.

1851141.jpg

Mustat köydet on myös sokerimassaa. Alunperin ajattelin laittaa köysiksi Snöreniä, mutta sitä ei ollut kaupassa.

1851132.jpg

Mela ja pelastusrengas sokerimassaa. Pelastusrenkaan maalasin Wiltonin joulunpunaisella ja melan värjäsin kaakaojauheella. Koko komeuden päällä helmiäisspray. Synttärisankarin äidille jäi tehtäväksi laittaa siniseksi värjäämäni kermavaahto kakun ympärille vedeksi. Lopputuloksesta mulla ei ole vielä kuvaa, mutta laitan sen tänne, kunhan saan sen.

Paljon onnea 8 v. Maxille vielä tätäkin kautta !!!