Tai siis tavallaan hääkakku. Työkaverini astui avioliiton satamaan 8.8.08 ja nyt juhlistimme tapausta työpaikalla. Morsiamella oli pisaran muotoisessa kimpussaan valkoisia ruusuja ja puvun väri oli vaalea vihreä. Siitä se ajatus sitten lähti... Toteutukseen sain vapaat kädet täytteestä lähtien.

1860193.jpg

Kakkupohjana 5 kananmunan vaalea kakkupohja. Kostutus vaniljamaidolla ja täytteenä mansikkamousse, jonka ohje täällä. Päällä marsipaani, jonka alla Jameksen sokericreme (tähän kakkuun riitti 100 g suolatonta voita).

1860189.jpg

Marsipaanin värjäsin Wiltonin Kelly Green ja ruskean sekoituksella. En ollut nähnyt kuvaa hääpuvusta, joten mulle annetun selityksen mukaan ("metsän väri") arvalla meni värjäys. Myöhemmin selvisi, että oikeasti puku oli ollut vaaleampi. Mutta eipä tuo haitannut :)

Koristeina valkoisesta sokerimassasta tehdyt ruusut ja sormukset sekä tummaa suklaata. Kaikki koristukset töpöttelin kultaisella tomuvärillä. Sormuksista suunnittelin kultaisia, mutta tähän hätään kultaista maalia ei ollut. Lopputulos näytti siltä osalta vähän laimealta. Kultamaali taitaa olla seuraavana ostoslistalla ;) Töpöttelin kullankimallusta myös koko kakun pintaan. Kakun alaosan pursotus flora vispiä.

1860185.jpg

Onnea Marja ja Tommy !