Kaapissa oli hunajamarinoituja kalkkunafileitä, joten niistä sitten jotain, minkä sais työntää uuniin, kun ei ole aikaa seistä kauhan varressa.

1692144.jpg

Mitään reseptiä tähän ei ole, lisäsin mitä kaapista sattui löytymään.

Laitoin voideltuun uunivuokaan n. 3 dl jasminriisiä ja siihen päälle kalkkunarullat, joiden sisällä kuivattua persiljaa, mozzarellaraastetta ja säilykepersikkaa kuutioina. Kiinnitin fileet rullalle cocktailtikuilla. Sitten vähän soijakastiketta, loput mozzarellaraasteet ja persiljaa päälle. Kaapissa oli vielä jämät valkosipulituorejuustosta, joten sitäkin kyytiin. Lopuksi kaadoin vuokaa kanaliemen, johon olin sekoittanut vähän Valion 3:n juuston kermaa. Kypsennys uunissa 200 asteessa vajaa 1 tunti. Ja hyvää oli! Jopa meidän ennakkoluuloinen 4 v. tytär söi tätä mielellään, vaikka alkuun pelkäsin, että on liian erikoista.