Tämä on mielestäni aika hyvä perusohje, jota voi käyttää joko sellaisenaan tai sitten kaveriksi voi laittaa esim. hilloa, marmeladia tai marjasurvosta. Aika usein täytekakut on todella äkkimakeita. Jos ei halua kovin makeaa täytettä, niin suosittelen tätä. Maku on tosi pehmeä.

1 liivatelehti

2,5 dl maitoa 

1,5 rkl maissitärkkelystä

1,5 rkl sokeria

2,5 tl vanilja-/vanilliinisokeria

2 keltuaista

2 dl kermaa vaahdotettuna

Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Sekoita maito, maissitärkkelys, sokeri ja keltuaiset kattilassa. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se sakenee. Purista liivatelehdestä vesi ja liuota liivate kuumaan kiisseliin. Mausta vanilliinisokerilla. Vatkaa jäähtyneen kiisselin rakenne rikki ja lisää kermavaahto.