Uusi blogittaja ilmoittautuu joukkoon. Olen vielä aika pihalla tämän systeemin kanssa, jotain ainakin olen osannut tehdä oikein, kun sain edes sivupohjan tehtyä.

Mietin pitkään perustanko omat sivut, koska kotiäidin aika on rajallinen. Kuopuksemme on vasta 4 kk:n ikäinen, joten kädet on täynnä töitä jo hänen kanssaan ja siihen vielä lisänä varsin tempperamenttinen ja vauhdikas uhmaikäinen. Mutta ajattelin sentään yrittää, ihan harrastuspohjalta. Päivittelen kun jaksan ja ehdin. Monesti päivät alkavat aamulla kukonlaulun aikaan klo 6. ja pesue on saatu illalla hiljaiseksi klo 21. aikaan, joten oma aika alkaa vasta silloin. Päivällä ei juuri luppoaikaa ole...Illalla aivokapasiteetti ei enää riitä kovin suuriin ponnistuksiin. Yleensä se tarkoittaa sitä, että surffaan netissä muiden blogit ja ihailen uusia tuotoksia :) No, aika aikaansa kutakin. Jahka yövalvomiset ym. säätäminen helpottaa vauvan kanssa, riittää aika (ja aivokapasiteetti) muuhunkin. Sitä aikaa odotellessa ;)

Jotta alkuun päästään, laittelen tuonne täytekakku-osioon kuvia aikaisemmista tekeleistäni. Vaikka olen leiponut pienen ikäni ja tehnyt jos jonkinlaista, en ole niitä aiemmin juuri kuvannut. Ainakin yksi kuva taitaa tuolla perinteisten valokuvien aarreaitassa olla. Täytyy selata valokuvakansiot läpi, josko vaikka löytäisin kuvan ja saisin sen tänne.